Ambities

Wat zijn onze ambities?
Wij willen mensen echt contact laten maken met zichzelf. Wij willen dat mensen van betekenis zijn, voor zichzelf, maar ook voor anderen en binnen organisaties. Mensen willen vanuit nature een zinvolle bijdrage leveren en het beste van henzelf geven. Dit resulteert in energie, blijdschap en arbeidsvreugde.

Wat kunnen anderen van ons leren?
Wij creƫren bewustwording van het eigen handelen. Wij brengen patronen, beperkende overtuigingen, emoties, gedrag en houding naar de oppervlakte. Men wordt zich steeds meer bewust van gebeurtenissen en ontdekken eigen krachten en talenten.
Wij zorgen voor een continu reflectieproces waardoor er gewenste resultaten behaald worden. Dit proces brengen wij op gaan door inspirerende en verdiepende werkvormen in te zetten tijdens trainingen en (team)coachtrajecten.

Wat is onze toegevoegde waarde?
Wij zijn specialisten in ervaringsgericht leren en verbindende communicatie. Op verbindende wijze dagen wij deelnemers uit om uit hun comfortzone te stappen dat aansluit bij de leerwens en leerbehoeften. Deelnemers worden uitgenodigd om te reflecteren op eigen gedrag en handelen en om te experimenteren om het anders te doen dan gewoonte patronen.

Waarvoor moet je bij ons zijn?
Wij bieden impactvolle maatwerktrajecten die aansluiten op de leerwensen en behoeften van de deelnemers en organisatie. Onze trainingen bevatten verschillende methodieken en werkvormen die zorgen voor de gewenste beweging. Binnen onze trainingen maken wij o.a. gebruik van storytelling, systemisch werken, opstellingen, rollenspellen en verbanden binnen teams.

Wij zorgen ervoor dat al het geleerde toegepast wordt in de praktijk door middel van een borgingselement dat verweven zit in onze trainingen en (team)coachtrajecten. Wij maken zichtbaar wat er werkelijk speelt bij het individu of in teams. Hierdoor ontstaat er verbinding, cohesie en vernieuwde energie.
Wat brengen wij in de organisatie?
– Vernieuwing
– Verdieping
– Verrijking
– Verbinding
– Energie
– Synergie
– Bevlogenheid
– Leiderschap
– Inspiratie
– Uitdaging