Wie zijn wij

Wie zijn de AANjagers?
Wij creëren verbinding in organisaties, waardoor mensen en teams groeien. Wij geven inzichten in persoonlijk leiderschap. Hierdoor versterken medewerkers elkaar en vullen elkaar aan. Er ontstaat vernieuwde energie en synergie. Met onze ervaring vanuit verschillende disciplines, zorgen wij voor verbinding, werkplezier en creëren wij een maximaal groeiproces van teams en individuen. Wij maken talenten zichtbaar in organisaties.

Waar geloven wij in?
In ieder mens schuilt talent, passie en bevlogenheid. Dit is niet altijd meer zichtbaar. Wij brengen mensen terug naar de kern, met al hun talenten die onbenut worden. Wanneer mensen uit hun comfortzone kunnen stappen en op zoek gaan naar vernieuwing, leren zij zichzelf beter kennen. Hierdoor worden zij uitgedaagd om nieuwe talenten te ontdekken en zullen zij continu in ontwikkeling zijn. Er ontstaat beweging en worden anderen ook geïnspireerd om zichzelf te ontdekken.

Wat is ons doel? Onze missie?
Onze missie is om mensen weer AAN te krijgen. Vanuit deze missie inspireren wij mensen hun persoonlijk leiderschap te ontwikkelen en zo het verschil te maken. Wij begeleiden mensen vanuit respect en waarderend kijken naar elkaar. Wij richten ons op betekenis van gedrag en dagen mensen uit om naar zichzelf te kijken. Waarom doe ik de dingen die ik doe? Of waarom juist niet? Wat laat ik eigenlijk zien aan anderen? Hoe sta ik in verbinding met anderen? Wat laat ik liggen? Waar loop ik voor weg, of wat ga ik aan?


Even voorstellen

Na jaren op de automatische piloot gewerkt te hebben, zijn wij, Daniëlle Krijtenburg & Ronald Fugers tot de conclusie gekomen dat er meer voldoening te halen valt uit ons werk. Enkele jaren terug zijn we als collega’s bij elkaar geplaatst en ontdekten toen dat, wanneer we onze krachten bundelden, wij ons team konden activeren en inspireren. Daar komt ook de bedrijfsnaam vandaan. Onze collega’s noemde ons ‘de aanjagers’.

Daniëlle is afgestudeerd vitaliteitscoach en mentalcoach. Ronald is afgestudeerd teamcoach. Beiden zijn teamplayers die elkaar goed aanvullen. Elk vanuit hun eigen discipline zijn zij instaat de juiste training te ontwikkelen waar uw organisatie en medewerkers baat bij hebben. Met veel plezier en bevlogenheid zetten zij mensen weer “AAN”. Dit zorgt voor nieuwe energie en synergie tussen de medewerkers en de organisatie.